«Θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια...»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.2.2022
«Θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια...»

Ευχαριστημένος με την παρουσιάστρια των ποδοσφαιριστών του, παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης, μετά τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΛ.


Αναλυτικά: «Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, ικανότητα και ποιότητα και εμπειρία. Ομάδες τέτοιες ακόμη και με δέκα παίκτες βρίσκουν το τρόπο να παίρνουν τέτοια παιχνίδια. Προσπαθήσαμε με διάφορους τρόπους να πάρουμε το παιχνίδι, όμως απέναντι μας είχαμε μία ομάδα που μπορούσε να μας τιμωρήσει. Αν μας έλεγε κανείς, πριν το παιχνίδι, με την ΑΕΛ στο Τσίρειο θα είχαμε όφελος, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά είναι και αυτό που πήραμε θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια, όπου είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα κάποια παιδιά ήταν κάπως πίσω σε απόδοση, όμως δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, να έχουμε συνεχόμενους αγώνες κάθε δύο μέρες. Προσπαθούμε να επανεντάξουμε, παιδιά που έρχονται από κόβιντ και αυτό ίσως να μας πάρει λίγο χρόνο, χρόνο τον οποίο δεν ξέρω αν έχουμε, γιατί μετά από δύο μέρες έχουμε σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά με την Δόξα και μετά κύπελλο. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στο πρόγραμμα. Δεν έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου, κλήθηκαν νέοι παίκτες. Είχαμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την τελευταία ενδεκάδα κόντρα στον Απόλλωνα και μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκαν μια χαρά. Είμαστε χαρούμενοι, που τα παιδιά δουλεύουν και προσπαθούν να εφαρμόσουν τις τακτικές οδηγίες και τα πλάνα που τους δίνουμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ