Απασχόλησε Ανόρθωση και όχι μόνο, καταλήγει στην Πάφο!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.3.2022
Απασχόλησε Ανόρθωση και όχι μόνο, καταλήγει στην Πάφο!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Πάφου, καθώς πριν από δύο μέρες ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χάρης Θεοχάρους, αποκάλυψε πως οι γαλάζιοι συμφώνησαν με Κύπριο διεθνή, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του εκλεκτού.


Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μάριος Δημητρίου τα έχει βρει σε όλα με την παφιακή ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μονοετές συμβόλαιο, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δημητρίου απασχόλησε έντονα την Ανόρθωση, την ΑΕΛ αλλά και τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάφο.

Ο 29χρονος άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ομόνοια, έπειτα αγωνίστηκε για μια σεζόν στην Αλκή και ακολούθως επέστρεψε στους πράσινους της πρωτεύουσας για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια, φόρεσε την φανέλα του Ερμή και τέλος της ΠΑΕΕΚ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ