Μία… φωτοβολίδα έστειλε την ΑΕΚ στην οκτάδα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.3.2022
Μία… φωτοβολίδα έστειλε την ΑΕΚ στην οκτάδα

Έσπασαν καρδιές στο Μακάρειο, στον επαναληπτικό της ΠΑΕΕΚ κόντρα στην ΑΕΚ. Το 2-2 όμως έστειλε τους κιτρινοπράσινους στους «8» του κυπέλλου Coca Cola και αυτό χάρις στη… φωτοβολίδα του Τόμοβιτς που στο 90΄+1΄, έσβησε τ’ όνειρο της προσφυγικής ομάδας για πρόκριση.


Σ΄ ένα παιχνίδι που μέχρι το 78΄ έδειχνε να είναι κομμένο και ραμένο για το συγκρότημα του Νταβίντ Καταλά. Και αυτό γιατί στο 43΄ ο Ρομό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στην επανάληψη η ΑΕΚ έδειξε να ελέγχει σε μεγάλο βαθμό. Δεν μπόρεσε να σκοράρει στις φάσεις που βρήκε το δεύτερο γκολ και στο 78΄ είδε τον Ράμος να ισοφαρίσει με αριστερό σουτ. Μετά από τέσσερα λεπτά ελέγχου του γκολ, από το VAR, η αναμέτρηση επανήρχισε και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, έγινε το 2-1 μέσα σε ντελίριο. Ο Λεάλ άργησε πολύ να διώξει, ο Καπαρτής έβαλε το πόδι του και η μπάλα πήγε στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Όμως ο Τόμοβιτς... έσωσε την παρτίδα και επανέφερε τις καρδιές όλων στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο με μία γκολάρα που ήταν αδύνατον να απεκρούσει ο Παναγιώτου. Έτσι το 2-2 δεν άλλαξε και έτσι η ΠΑΕΕΚ έμεινε με την προσπάθεια, αποδεικνύοντας και πάλι ότι είναι πολύ σκληρή για να... πεθάνει.

Η εξέλιξη του αγώνα


90΄+1΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Τόμοβιτς με φοβερό σουτ, ισοφαρίζει σε 2-2.

82' ΓΚΟΛ για την ΠΑΕΕΚ: Κακό διώξιμο από τον Λεάλ σε γύρισμα του Μιλίτσεβιτς, η μπάλα κτύπησε στον Καπαρτή και κατέληξε στα δίχτυα.

78΄ ΓΚΟΛ για την ΠΑΕΕΚ: Ο Ράμος που πέρασε λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, με αριστερό σουτ, νίκησε τον Λεάλ και ισοφάρισε σε 1-1. Το γκολ εξετάστηκε από το VAR για πιθανή παράβαση αλλά εν τέλει μέτρησε...

68΄ Ο Εσπινόσα από καλή θέση δεν βρίσκει στόχο έπειτα από κεφαλιά.

56΄ Η ΑΕΚ απείλησε και πάλι από στατική φάση αλλά ο Παναγιώτου μάζεψε την κεφαλιά του Άλτμαν.

Xωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησεις που διεξάγεται στο Μακάρειο.

ΤΕΛΟΣ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

43΄ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Ρομό με κεφαλιά, νικάει άπαντες στον αέρα μετά το κόρνερ του Λέδες και βάζει τους κιτρινοπράσινους μπροστά στο σκορ.

43΄ Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ όμως το σουτ του Ρομό από πλεονεκτική θέση, πέρασε μόλις έξω.

41΄ Κίτρινη κάρτα στον Βαρέλα.

38΄ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Τη θέση του τραυματία Γκαρσία, πήρε ο Τάντι.

35΄ Ο Παναγιώτου προλαβαίνει το γύρισμα του Ρομό, πριν ο Ντάρμπισαϊαρ γίνει επικίνδυνος για τους Λαρνακείς.

27΄ Ο Ντάρμπισαϊαρ δεν προλαβαίνει την μπάλα από σέντρα του Εγγλέζου, σε μία πολύ καλή προϋπόθεση για την ΑΕΚ.

26΄ Κίτρινη κάρτα στον Φραγκέσκου.

25΄ Νέα κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στον Ρομό για επικίνδυνο παίξιμο.

24΄ Κίτρινη κάρτα στον Μιλίτσεβιτς

23΄ Ο Εσπινόσα με σουτ, επιχειρεί να νικήσει τον Παναγιώτου, που χωρίς δυσκολία μάζεψε την μπάλα.

15΄ Ο Λεάλ με πλασέ, απειλή τον Λεάλ που ήταν σε ετοιμότητα.

Το πλασέ του Εγγλέζου από τα αριστερά, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Παναγιώτου, στην πρώτη επίσκεψη της ΑΕΚ, στην εστία της ΠΑΕΕΚ.

Έναρξη α΄ ημιχρόνου


ΠΑΕΕΚ: Παναγιώτου, Τσόσιτς, Φραγκέσκου (72΄ Μιλτς), Ντίας, Σουμαόρο, Δημητρίου, Μπάμπιτς (72΄ Καπαρτής), Κωμοδίκης (61΄ Ράμος), Κούρος, Άντρις Νεοφύτου (72΄ Νούνιτς), Βαρέλα (85΄ Αμερόνγκεν).


ΑΕΚ: Λεάλ, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Εγγλέζου, Γκαρσία (38΄ Τάντι - 86΄ Ολατούνζι), Λέδες (86΄ Ακοράν), Άλτμαν, Εσπινόσα, Φαράζ (73΄ Μάμας), Ρομό, Ντάρμπισαϊαρ (73΄ Ροσάλες).


ΣΚΟΡΕΡ:


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26΄ Φραγκέσκου, 41΄ Βαρέλα / 24΄ Μιλίτσεβιτς. 25΄ Ρομό


Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος


Α' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης


Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος


4ος Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης


VAR: Νικολάου Γιώργος


AVAR: Πέτρου Πέτρος


Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ