Έλα μου... εξάδα μου...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.1.2022
Έλα μου... εξάδα μου...

Στις νίκες επέστρεψε η Πάφος, μετά από δύο ήττες (σ.σ. από Ανόρθωση στο κύπελλο και Απόλλωνα στο πρωτάθλημα), κερδίζοντας στο Μακάρειο την ΠΑΕΕΚ με 2-0, σε αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής.


Η παφιακή ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 39΄, όταν μετά από σέντρα του Βαλακάρι ο Ελ Γκαντιουί από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος αποτελεί μία από τις μεταγραφές της Πάφου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ΠΑΕΕΚ προσπάθησε να πιέσει και στο 46’ είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά το σουτ του Κάπαρτη – που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο – σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.


Παρά την προσπάθειά των γηπεδούχων να βρουν τους δρόμους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για την ισοφάριση, στο 69΄ η Πάφος χτύπησε ξανά, με τον Πάντσεον να βγάζει μακρινή μπαλιά και τον Ζάιρο, αφού κατέβασε υπέροχα τη μπάλα, με ιδανικό πλασέ να κάνει το 2-0.


Η ΠΑΕΕΚ δεν τα παράτησε, επιδίωξε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι, όμως οι επιθέσεις της δεν έφεραν τον επιθυμητό στόχο. Μάλιστα, στο 89’ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Κωμοδίκη.


Mε το τρίποντο αυτό η Πάφος έφθασε τους 28 βαθμούς και ανέβηκε – τουλάχιστον προσωρινά - στην 4η θέση της βαθμολογίας και ενίσχυσε την προσπάθειά της για να μείνει στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη η ΠΑΕΕΚ παρέμεινε στους 13 βαθμούς και το προτελευταίο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.


Η εξέλιξη του αγώνα

Τέλος του παιχνιδιού

90+3' - Πάνω από τα δοκάρια το σουτ του Δημητρίου.

90' - Ο Καπαρτής κερδίζει στον αέρα και αμυντικό και τερματοφύλακα, όμως η κεφαλιά του πάει έξω

89' - ΔΟΚΑΡΙ. Σε προσπάθεια του Κωμοδίκη, δεύτερο δοκάρι για την ΠΑΕΕΚ

84' - Ο Βαλακάρι πέρασε ωραία στον Αουρέλιο, το σουτ του οποίου - από καλή θέση - πέρασε ελάχιστα έξω

69' - ΓΚΟΛ. 2-0. Υποδειγματική αντεπίθεση για την Πάφο, μετά από μακρινή μπαλιά του Πάντσεον ο Ζάιρο κατέβασε ωραία τη μπάλα και με ιδανικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του

46' - ΔΟΚΑΡΙ. Μεγάλη ευκαιρία για την ΠΑΕΕΚ, από το ύψος της περιοχής ο Καπαρτής έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι

Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου

39' - ΓΚΟΛ. 1-0. Σέντρα του Βαλακάρι, ο Ελ Γκαντιουί από κοντά άνοιξε το σκορ

26' - Ο Πέτρου μαζεύει στην κεφαλιά του Δημητρίου

17'- Ο Μπάμπιτς έκανε το σουτ, ο Πέτρου έδιωξε και νέο σουτ από τον Ενόχ εκτός στόχου

15'- Ο Πέτρου μαζεύει το σουτ του Μιλτς

11'- O Πρόσεκ αποκρούει με το ένα χέρι το σουτ του Χέσταντ

1' - Έναρξη της αναμέτρησης

ΠΑΕΕΚ: Πρόσεκ, Σουμαόρο, Δημητρίου, Ενόχ, Αριστοτέλους (80' Xαραλάμπους), Τίμερμανς (46' Kαπαρτής), Μιλτς (65΄ Νεοφύτου), Ομπανόρ, Κούρος, Φραγκέσκου, Μπάμπιτς (80' Κωμοδίκης)

Πάφος: Πέτρου, Κβίντα, Ζάιρο, Χέσταντ (65'N. Aoυρέλιο), Βαλακάρι (90+2' Nτράγκομιρ), Ταλίς, Πάνιτς, Μπάριτς, Πάντσεον, Τόμετσακ, Ελ Γκαντιουί (85' Φουρ)

ΣΚΟΡΕΡ: 39' Ελ Γκαντιουί, 69' Ζάιρο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 46+1' Ομπάνορ, 87' Νεοφύτου / 41' Κβίντα, 60' Πάντσεον

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ