Nιρ Πιτόν (κι αυτός με ευλογίες Λένον) για Ομόνοια

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Nιρ Πιτόν (κι αυτός με ευλογίες Λένον) για Ομόνοια

Μετά τη μεταγραφή στην Ομόνοια του Άνταμ Μάθιους, ενός ποδοσφαιριστή που είχε και στο παρελθόν συνεργαστεί Νιλ Λένον, σε Μέσα του εξωτερικού βάζουν άλλο έναν πρώην παίκτη του τεχνικού των πρασίνων.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport5.co.il στο Ισραήλ, η ομάδα της Λευκωσίας ενδιαφέρεται για τον Νιρ Πιτόν. Πρόκειται για Ισραηλινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος εδώ και εννέα χρόνια αγωνίζεται στη Σέλτικ. Αυτός τον είχε πάρει ουσιαστικά στην ομάδα της Σκωτίας το 2013.


Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ στο Ισραήλ ο 31χρονος που μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ως αμυντικός μέσος, έχει πρόταση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ – την οποία απέρριψε, αφού θέλει συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας - και επιπλέον σημειώνεται το ενδιαφέρον της Ομόνοιας και ότι οι απαιτήσεις του είναι ψηλές για την ομάδα της Λευκωσίας.


«Η προσφορά στον Μπιτόν είναι στις 250.000 ευρώ, με τα μπόνους ο παίκτης θα μπορεί να φθάσει τις 350.000 ευρώ. Ο Μπίτον, που βρίσκεται στη χώρα, προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατό μεγαλύτερο συμβόλαιο. Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, που έφερε τον Μπίτον στη Σέλτικ, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά στην Κύπρο δεν μπορεί να πληρώσει υψηλότερο μισθό στον Μπίτον, οπότε φαίνεται ότι θα πρέπει να συμβιβαστεί οικονομικά» αναφέρεται.