Μόνο... Χάμπος οι Ομονοιάτες

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Μόνο... Χάμπος οι Ομονοιάτες

Είναι πρώτο θέμα στα στέκια των Ομονοιατών το ενδεχόμενο πώλησης του Χάμπου στον Άρη.

Αγωνία, συζητήσεις, ερωτήσεις 

Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου (19/7) όταν και βγήκε η είδηση, δεν συζητούν τίποτα άλλο οι φίλοι των πρασίνων.

Είναι αυτοί που τάσσονται ξεκάθαρα ενάντια στη πώληση του στον Άρη, μίας ομάδας που είναι άμεση ανταγωνίστρια του τριφυλλιού για το πρωτάθλημα, ενώ άλλοι θεωρούν πως όλοι οι πάικτες έχουν μία τιμή και μπορούν να αποχωρήσουν. 

Είναι λογικό να επικρατεί μεγάλη αγωνία για την κατάληξη της υπόθεσης και το αν θα αποχωρήσει ο διεθνής χαφ - εκ των αγαπημένων της κερκίδας - για τη Λεμεσό. Η μουρμούρα γίνεται εντονότερη διότι η Ομόνοια πέραν από την απόκτηση του Χατζηγιοβάνη, δεν έχει προχωρήσει σε άλλη κίνηση και το παιχνίδι με την Τορμπέντο είναι προ των πυλών.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως ο Άρης βιάζεται να τελειώσει την υπόθεση - Χάμπος προκειμένου να τον έχει αυτός διαθέσιμο για το ευρωπαϊκό του ματς. Όπως θα κάνει και με τον Κακουλλή. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.