Της δίνει ελπίδα και η... «πρωτιά»!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Της δίνει ελπίδα και η... «πρωτιά»!

Είναι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικό για την Ανόρθωση ενόψει των πλέι οφ το γεγονός πως έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα της εξάδας στα μεταξύ τους παιχνίδια (πατήστε ΕΔΩ).


Η «Κυρία» παρότι βρίσκεται στο -8 από τον Απόλλωνα, έχει πάρει 16 βαθμούς στα 10 ματς με τους υπόλοιπους της εξάδας, έναντι 15 των Λεμεσιανών. Έχει τις περισσότερες νίκες (4, μαζί με Απόλλωνα), τις λιγότερες ήττες (2) και την καλύτερη επίθεση με διαφορά (16, έναντι 12 του Απόλλωνα).


Αυτός δεν είναι φυσικά ο κυριότερος λόγος για τον οποίον στην Ανόρθωση πιστεύουν πως μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς ακόμη περισσότερη αισιοδοξία τους δίνουν οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα, στο οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου είναι πολύ φορμαρισμένη και δείχνει πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ανταγωνιστές της.