Φεύγει; Βασικός στο ντέρμπι!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Φεύγει; Βασικός στο ντέρμπι!

Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του Νίκου Καλτσά προκάλεσε μέχρι και σενάρια για αποχώρησή του τον Γενάρη, τα οποία όπως αποδεικνύεται... δεν έχουν βάση.


Μάλιστα, ο Τιμούρ Κετσπάγια «επιβεβαίωσε» πως υπολογίζει τον Ελλαδίτη εξτρέμ δίνοντάς του φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Ομόνοια, το οποίο θεωρείται κομβικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία της Ανόρθωσης.


Ο Γεωργιανός προτίμησε τον Καλτσά έναντι των Ντέλετιτς και Χριστοφή (εκτός αποστολής ο Λάζαρος), οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν αμφότεροι πιο ψηλά σε προτεραιότητα από τον Ελλαδίτη.


Ο Καλτσάς έχει να παίξει βασικός από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στις 29 Νοεμβρίου ενώ από τα επόμενα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος έπαιξε μόνο στο τελευταίο με την ΑΕΚ, ως αλλαγή.