Σε αναμμένα κάρβουνα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

To σκηνικό που κυριαρχεί στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

Κυκλοφόρησε μεσοβδόμαδα ότι από το επενδυτικό σχήμα του Σάββα Λιασή έγινε το πρώτο έμβασμα στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ, αν και ακόμη δεν οριστικοποιήθηκε η συμφωνία. Προφανώς και αυτές οι πληροφορίες δεν γεννήθηκαν στο κεφάλι των δημοσιογράφων αλλά κάποιος φρόντισε να τις διαδώσει.

Από πλευράς της διοίκησης της ομάδας της Λευκωσίας, με ανακοίνωση ξεκαθαρίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη.

Το σίγουρο είναι ότι, μέχρι να υπάρξει κάποια κατάληξη στο θέμα, οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, ευελπιστώντας ότι δεν θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο στην προσπάθεια να μπει σε μία νέα εποχή η ομάδα τους.

Πάντως, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ακόμη και αν υπάρχουν κάποια ζητήματα που σηκώνουν συζήτηση, εκφράζουν αισιοδοξία για θετική κατάληξη. 

Σ.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.