«Ψήνεται» κανάλι Ομόνοια TV!
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Μετά την άκρως πετυχημένη εκπομπή «Total Green» η Ομόνοια έχει στα σκαριά και δημιουργία 24ωρου καναλιού!
Τα σχέδια απεκάλυψε ο αναπληρωτής πρόεδρος των πρασίνων, Δημήτρης Γρηγόρη, που ήταν ένας από τους πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους στο εορταστικό επεισόδιο του «Total Green» το βράδυ της Τρίτης, μία μέρα μετά την απονομή του τροπαίου και τη φιέστα.
«Μελετάμε σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρίου για να κάνουμε το κανάλι της Ομόνοιας που θα είναι σε 24ωρη βάση κι ελπίζω να το κάνουμε σε λίγους μήνες» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Θα είναι με τρεις-τέσσερις ώρες τη μέρα ζωντανά προγράμματα, προβολή παλιών αγώνων, θα είναι ένα κανονικό κανάλι. Υπάρχει εκπομπή (σ.σ. του «Total Green») που την είδαν 80.000 άτομα, το αποψινό επεισόδιο θα ξεπεράσει τους 100.000».
Σημειώνεται πως ο Γρηγόρη νωρίτερα είχε απονείμει τα εύσημα στον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας για τo «Total Green». «Τα εύσημα πάνε στον Ανδρέα Δημητρίου. Ήταν ο άνθρωπος που υλοποίησε αυτή την εκπομπή με την ομάδα του. Δουλεύουν ασταμάτητα» είπε συγκεκριμένα.