Η επική φανέλα που κρατούσε ο Γιαμάλ στη φιέστα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Η επική φανέλα που κρατούσε ο Γιαμάλ στη φιέστα

Κίνηση που προκάλεσε πολλά σχόλια

Η Μπαρτσελόνα γιόρτασε με τον κόσμο της την κατάκτηση της LaLiga αλλά δεν έλειψαν και οι μπηχτές προς τη μεγάλη της αντίπαλο.

Στη διάρκεια της περιοδείας της ομάδας πάνω σε ανοιχτό πούλμαν σε κεντρικά σημεία της Βαρκελώνης, ο Λαμίν Γιαμάλ φωτογραφήθηκε να κρατά μια φανέλα με την επιγραφή «Ευχαριστώ το Θεό που δεν είμαι Ρεάλ». Τη συγκεκριμένη φανέλα του την πέταξε κάποιος φίλαθλος από κάτω και ο 18χρονος ακραίος επιθετικός την έδειχνε χαμογελαστός στους συμπαίκτες του και χόρευε με αυτή στα χέρια.

Ανάλογη κίνηση έκανε και ο Φερμίν Λόπεθ, καθώς κάποιος οπαδός τού πέταξε ένα κασκόλ που έγραφε «αντι-Ρεάλ», το οποίο φόρεσε πάνω του με... καμάρι.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.