Τριετής φυλάκιση με αναστολή στον Χέιζ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.6.2022
Τριετής φυλάκιση με αναστολή στον Χέιζ

Ακριβά θα πληρώσει ο Τζάκσον Χέιζ τη συμπεριφορά του. Ο σέντερ των Πέλικανς τιμωρήθηκε με τριετή φυλάκιση με αναστολή και 450 ώρες κοινωνικής εργασίας, ενώ υποχρεούται να παρακολουθεί μαθήματα κατά της ενδοοικογενειακής βίας σε εβδομαδιαία βάση.


Ο 22χρονος άσος κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία και στη συνέχεια αντιστάθηκε στις αρχές. Η σύλληψή του είχε γίνει στις 28 Ιουλίου του 2021, αλλά η απόφαση βγήκε μόλις σήμερα.

Ο Χέιζ είχε 9,3 πόντους και 4,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 70 εμφανίσεις με τη Νέα Ορλεάνη φέτος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ