Μπορεί να μην παίξει ξανά φέτος ο Λίλαρντ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 23.1.2022
Μπορεί να μην παίξει ξανά φέτος ο Λίλαρντ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί και πάλι στην εφετινή σεζόν του ΝΒΑ άφησε ο Ντάμιαν Λίλαρντ. Ο άσος των Μπλέιζερς με αφορμή τον τραυματισμό του επεσήμανε ότι εάν θα παίξει και πάλι στην τρέχουσα σεζόν θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ομάδας να πάει για μια καλή επιλογή στα ντραφτ. Κάτι που εάν αποφασιστεί τότε θα έχει λογική, εκείνος, να μείνει εκτός.


«Αν παίξουμε για ένα draft pick, δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση να μην παίξω. Γιατί δεν θα παίξω αν κυνηγήσουμε draft pick. Θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μια εβδομάδα πριν έκανα την επέμβαση. Θα επανεξεταστώ στις επόμενες 6-8 εβδομάδες και θα συζητήσουμε μετά. Δεν βιάζομαι. Πρώτος στόχος μου είναι να πάρω πρωτάθλημα. Πρέπει να βρεθώ στην καλύτερη κατάσταση για να τα καταφέρω», ανέφερε ο άσος της ομάδας του Πόρτλαντ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ