«Ξεγύμνωσαν την ανηθικότητα και την αισχρότητα του παρασκηνίου της Λευκωσίας»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Ξεγύμνωσαν την ανηθικότητα και την αισχρότητα του παρασκηνίου της Λευκωσίας»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα καλαθόσφαιρας της ΑΕΚ μέσω της οποίας τοποθετείται για την διαιτησία του αγώνα με τον Κεραυνό, όπου η ομάδα της Λευκωσίας έκανε το 2-2 και η… μάχη μεταξύ των δύο οδηγήθηκε σε πέμπτο αγώνα.

Αναλυτικά:

Η περηφάνια μας για αυτή την ομάδα δεν περιγράφεται. Για μας είναι ήδη πρωταθλήτρια.

Ταξιδεύουμε την Τετάρτη στον Στρόβολο πιο αποφασισμένοι από ποτέ και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να προετοιμαστούν για μια μάχη μέχρι τέλους, μέχρι τελευταία πνοής.

Ο ρόλος που έχει διαδραματίσει η διαιτησία στην σειρά των τελικών αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο του ανήθικου και άνισου αγώνα με τον οποίο η καλαθοσφαιρικη ΑΕΚ βρίσκεται αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια.

Η δε τελευταίες 2 απανωτές αποφάσεις  του αγώνα, με τον μη καταλογισμό επιθετικού φάουλ στον Σιζόπουλο και ο καταλογισμός βημάτων στον Ιάκωβο Παντελή, δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, ξεγύμνωσαν την ανηθικότητα και αισχρότητα του παρασκηνίου την Λευκωσίας.  Δυο φάσεις, χίλιες λέξεις. Ανεξήγητο και όμως αληθινό. Ντροπή.

Όμως επειδή ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, καλούμε  τους πάντες να ετοιμαστούν. Ερχόμαστε.