Μπάσκετ: Μεγάλη απόδραση του Κεραυνού από το Λευκόθεο με ανατροπή (pics)

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Μπάσκετ: Μεγάλη απόδραση του Κεραυνού από το Λευκόθεο με ανατροπή (pics)

Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, o οποίος πέρασε νικηφόρα από το Λευκόθεο

Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, o οποίος πέρασε νικηφόρα από το Λευκόθεο, επικρατώντας του ΑΠΟΕΛ με 80-74, έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο όλα κύλησαν στην απόλυτη ισορροπία, ενώ στην δεύτερη περίοδο ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος και προηγήθηκε μέχρι και με 16 πόντους διαφορά.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κεραυνός ήταν ανεβασμένος και κατάφερε να καλύψει την διαφορά και να προηγηθεί στο σκορ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να παλεύουν μέχρι τέλους για τη νίκη, με τον Κεραυνό να φεύγει από το Λευκόθεο με το ροζ φύλλο αγώνος.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γουέσλεϊ Τσάνελς με 17 πόντους (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).




Τα δεκάλεπτα: 17-16, 36-24, 50-54, 74-80

ΑΠΟΕΛ (Αντώνης Κωνσταντινίδης): Ζντράβιτς 10, Βον 12, Τζάξον 11, Γκράντ 17 (1), Άσλεϊ 4, Κοιλαράς 5 (1), Χιλ 15 (1), Λοϊζίδης.

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Μπάρκερ 11 (3), Αμπουκάρ 9, Κορωνίδης, Κινγκ 8, Τσάνελς 17 (2), Μιχαήλ 5 (1), Στυλιανού 14 (2), Θεοχαρίδης, Χάγκινς 7, Γουίλις 9.

*** Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα ***