Με Ντε Κολό στα πλέι οφ η Φενέρμπαχτσε

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Με Ντε Κολό στα πλέι οφ η Φενέρμπαχτσε

Ο Νάντο Ντε Κολό αναμένεται να προλάβει τα πλέι οφ της Euroleague.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Γάλλου άσου έκαναν λόγο για απουσία 4-6 βδομάδων, αλλά όπως όλα δείχνουν θα προλάβει να είναι κανονικά «παρών» στα πλέι οφ.

«Οι παίκτες μας που είχαν τραυματισμούς (σ.σ. Μέλι, Χολ, Σίλβα) αρχίζουν να επιστρέφουν σε φόρμα. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε κανέναν απόντα εκτός από τον Νάντο Ντε Κολό. Ο Νάντο θα είναι επίσης έτοιμος για τα πλέι οφ», δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής που είναι υπεύθυνος για το τμήμα μπάσκετ, Τσεμ Τσιριτσί.

sdna.gr 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.