«Παρτίζαν και Πεναρόγια ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο έως το 2027»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Παρτίζαν και Πεναρόγια ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο έως το 2027»

Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Παρτίζαν βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Χουάν Πεναρόγια να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027.

Όπως όλα δείχνουν ο Χουάν Πεναρόγια θα γίνει ο νέος προπονητής της Παρτίζαν.

Μετά τον… χαμό που προκλήθηκε με την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της ομάδας, η Παρτίζαν βρισκόταν σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ώστε να τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με Μέσα της Σερβία, το κλαμπ έχει εστιάσει στον Καταλανό προπονητή, τονίζοντας μάλιστα ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και αναμένεται να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2027.

Η πιο πρόσφατη δουλειά του 56χρονου ήταν ο πάγκος της Μπαρτσελόνα με την οποία και ξεκίνησε τη σεζόν, μέχρι να έρθει και να τον… αλλάξει ο Τσάβι Πασκουάλ.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.