Εκτός έδρας νίκη για τον Διγενή επί της Ανόρθωσης

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Εκτός έδρας νίκη για τον Διγενή επί της Ανόρθωσης

Με το διπλό έφυγε από το «Σπύρος Κυπριανού» ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου, επικρατώντας με 84-69 της Ανόρθωσης στη 2η αγωνιστική της ECOMMBX Basket League. Κορυφαίος για τους νικητές αναδείχθηκε ο Williams με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο δεκάλεπτο με την Ανόρθωση να ανοίγει το σκορ για το 2-0 στο 2’, και τον Διγενή να το γυρίζει στο επόμενο λεπτό (3-2). Οι βολές του Todd στο 7’ έκαναν το 9-6 για τους φιλοξενούμενους και το δεκάλεπτο έκλεισε στο 13-16.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλύτερα δεύτερη περίοδο και ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 23-15, πέτυχαν 8 σερί πόντους και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (23-23). Ο Atem έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Αμμοχώστου με βολή στο 16’ (26-24) και στα επόμενα 2 λεπτά ανέβασαν τη διαφορά στο +10 (36-26). Το τρίποντο του Σιζόπουλου 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 42-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Διγενής ήταν η ομάδα που ανέβασε ρυθμούς στην επίθεση και κατάφερε να μειώσει σε 45-44 στο 23’. Οι βολές του Χειμώνα έκαναν το 50-48 για την «Κυρία», με τον Punter να απαντά με τρίποντο και να δίνει εκ νέου προβάδισμα στον Διγενή με 51-50.

Οι καλαθοσφαιριστές του Raca ανέβασαν τη διαφορά στο +10 στο 36’ (75-65), ενώ με εύστοχες βολές του Καραγιάννη στο 38’ το σκορ διαμορφώθηκε στο 81-67. Η φιλοξενούμενη ομάδα κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος και πήρε το ροζ φύλλο αγώνος με 84-69.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 42-35, 58-65, 69-84

Ανόρθωση (Patrick Nelson Daniel): Hawkins 12(2), Johansson, Atem 23(2), Γκαρσία, Christensen 7, Ελευθερίου 2, Τομπάζος 12(3), Μαραγκός 10(1), Μουόσα 1, Χειμώνας 2

Διγενής Ακρίτας Μόρφου(Dragan Raca): Williams 22, Punter 14(1), Todd 20(3), Bejjani 2, Σιζόπουλος 6(2), Okekuoyen 4, Καραγιάννης 16(4), Βασιλείου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.