Μετά τον κόσμο, τι άλλο υπάρχει;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 11.12.2023
Μετά τον κόσμο, τι άλλο υπάρχει;

Ομολογώ ότι με εντυπωσίασε η αντίδραση της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, μετά την ανακοίνωση έναρξης της οικονομικής εκστρατείας για να βγει η χρονιά. Όλοι βάζουν το χέρι στην τσέπη και τολμώ να πω ότι, ναι, έτσι θα βγει η χρονιά. Αυτό που δεν ξέρει κανένας να μας πει, είναι πώς θα βγουν οι επόμενες χρονιές και για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για πολλές άλλες ομάδες.

Στον ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό καταχώρισαν πληρωμένη αγγελία στο εξωτερικό ψάχνοντας επενδυτή. Κι άλλες ομάδες ψάχνουν επενδυτή, έστω κι αν δεν το λένε επίσημα. Δυστυχώς, όμως, λογικοί επενδυτές δεν έρχονται στο ποδόσφαιρο της Κύπρου, κι αυτό, ήμουν ο μόνος που το έγραψα εδώ κι αρκετό καιρό και κάποιοι με έβρισαν. Ήδη, από τους επενδυτές που ήρθαν, ο πρώτος (Καρμιώτισσα) αποχώρησε. Για τους άλλους δεν γνωρίζω, ίσως και να μείνουν για να μονοπωλούν τα τρόπαια, έστω κι αν η ζημιά τους, κάθε χρόνο, θα είναι μερικά εκατομμύρια! Φαίνεται ότι τους περισσεύουν πολλά για να κάνουν το κέφι τους… Προσπάθησα, στο παρελθόν, να βρω τους λόγους γιατί ένας επενδυτής ποδοσφαίρου να έρθει στην Κύπρο για να ρίξει τα εκατομμύριά του. Ε, μα τον Θεό, δεν βρήκα σοβαρούς λόγους. Εκτός από το, «είμαι εκατομμυριούχος κι ό,τι θέλω κάνω!».

Φίλοι μου, τουλάχιστον οι μεγάλες ομάδες έχουν τον κόσμο. Μετά από τον κόσμο, τι μπορεί να υπάρξει στην Κύπρο; Τηλεοπτικά δικαιώματα, μικρού βεληνεκούς χορηγοί και πάει τέλειωσε. Όλα τα άλλα δεν είναι σοβαρά, για αυτό και πλέον υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης, αν δεν προσγειωθούμε άμεσα στα πραγματικά μας μεγέθη, αυτά που σηκώνει και αντέχει η βραχονησίδα που ονομάζεται ΚΥΠΡΟΣ…

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!