Ο μικρός που στα χέρια του Μπεργκ εξελίσσεται σε «διαμάντι» για την Ομόνοια!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.12.2020
Ο μικρός που στα χέρια του Μπεργκ εξελίσσεται σε «διαμάντι» για την Ομόνοια!

Ως πρωταγωνιστής της φετινής πορείας της Ομόνοιας εξελίσσεται ο Μαρίνος Τζιωνής. Ο μικρός… μεγάλωσε και μεταμορφώνεται με γοργούς ρυθμούς ως βασικό μέλος της φετινής ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ.


Ο Νορβηγός τεχνικός τον στηρίζει, όπως άλλωστε και τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Λοΐζο Λοΐζου αλλά και τους άλλους μικρούς που έρχονται (Βενιζέλου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Κυριακίδη). Μάλιστα πιστεύει ότι ο 19χρονος (γέννημα του 2001) δεν έχει ταβάνι και μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο αν συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνει το παιχνίδι του.


Τις περασμένες δύο σεζόν ήταν ένας μικρός που έδειχνε προοπτική στο να γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Το φετινό του δείγμα είναι μέχρι στιγμής εντελώς διαφορετικό. Δίπλα σε έναν προπονητή που τον εμπιστεύεται πλήρως αλλά και συμπαίκτες που τον βοηθούν να βελτιωθεί, ο Κύπριος άσος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και καθιερώνεται σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια. Οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη ήταν άκρως ενθαρρυντικές, ενώ στην Κύπρο κάνει… παπάδες. Ποιος να ξεχάσει άλλωστε τις σπουδαίες εμφανίσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ; Η πρώτη του παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο εξελίχθηκε εντυπωσιακά και σίγουρα στην επόμενη αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερος.


Στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής μετράει τρία γκολ μετά από επτά συμμετοχές στην ενδεκάδα των πρασίνων (11 συνολικά) και αυτή τη στιγμή είναι ο δεύτερος σκόρερ της Ομόνοιας πίσω μόνο από τον Μποτεάκ, ο οποίος έχει τέσσερα. Ειδικά στον αγώνα με την Πάφος FC πήρε από το χέρι την ομάδα του και την… κουβάλησε μόνος του (δύο προσωπικά γκολ) στους τρεις υπερ-πολύτιμους βαθμούς.


Και τα καλύτερα… έρχονται για το μικρό «διαμάντι» της Ομόνοιας, καθότι είναι μόλις 19 χρόνων και έχει μπροστά του την ευκαιρία να αφήσει εποχή στο κυπριακό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!