Πραγματικό... ντέρμπι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 4.2.2021
Πραγματικό... ντέρμπι

Στη σημερινή συνέδρια του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ (12:30) θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου, τόσο σε σχέση με τo μοντέλο διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος, όσο και με το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα. Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι θα υποβιβαστούν δύο ομάδες με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και δύο με τη λήξη της β' φάσης, ώστε την επόμενη σεζόν οι ομάδες να μειωθούν σε 12. Για να τροποποιηθεί η προκήρυξη πρέπει 17 από τα 21 μέλη του διοικητικού συμβουλίου να δώσουν θετική ψήφο.


Η εισήγηση των πλείστων μελών είναι η ακύρωση του απευθείας υποβιβασμού, να αυξηθούν από έξι σε οχτώ οι ομάδες του β΄ γκρουπ από τις οποίες θα προκύψουν οι δύο που θα αγωνίζονται του χρόνου στη Β΄ Κατηγορία και έτσι θα διατηρηθούν οι 14 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία.

Ομόνοια, Απόλλων και Ανόρθωση εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη γενική συνέλευση που προηγήθηκε σε σχέση με την εισήγησή για τροποποίηση της προκήρυξης. Προχθές ο ΑΠΟΕΛ τάχθηκε δημόσια, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κατά της πρότασης, κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται ακόμη μία ψήφος για να μην περάσει η εισήγηση. Θα βρεθεί, λοιπόν, ακόμη μια ψήφος για να διασωθεί η οποία αξιοπιστία απέμεινε στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ή για ακόμη μία χρονιά οι παράγοντες θα κόψουν και θα ράψουν την προκήρυξη στα δικά τους μέτρα; Η απάντηση θα δοθεί σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι...

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»