Ο Ερμής δεν λύγισε τον... Στρατηλάτη - Με 10 από το 29' ο Εθνικός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.12.2020
Ο Ερμής δεν λύγισε τον... Στρατηλάτη - Με 10 από το 29

Από έναν βαθμό πήραν Ερμής και Εθνικός, σε αγώνα που έγινε στο «Αμμόχωστος» για την 16η αγωνιστική  του πρωταθλήματος, καθώς έμειναν στο 0-0.


Η ομάδα της Άχνας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 29’ λόγω αποβολής του Χριστοφή, με τον Γιώργο Νικολάου να δείχνει την κόκκινη κάρτα μετά από παρέμβαση του VAR.


Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή. Έφτιαξαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά όλες σταμάτησαν πάνω στον Στρατηλάτη, τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


Με τον έναν βαθμό ο Ερμής έφθασε τους 16 και ισοβαθμεί με τον ΑΠΟΕΛ στην ένατη θέση. Από την άλλη, ο Εθνικός με εννέα παραμένει στην προτελευταία θέση.


Η εξέλιξη του αγώνα


90+2' - Μεγάλη απέκρουση του Στρατηλάτη, σε κεφαλιά του Παπαθανασίου. Έπεσε στη γωνιά της εστίας του κι έδιωξε την μπάλα

90' - Μαζεύει ο Στρατηλάτης, στην κεφαλιά που έγινε αυτή τη φορά από τον Ρουσιά

88' - Kεφαλιά του Παπαθανασίου, λίγο έξω η μπάλα

69' - Κεφαλιά του Κύπρου,ο Στρατηλάτης έπεσε και έδιωξε τον κίνδυνο για την εστία του

65' - O Kύπρου από καλή θέση προσπάθησε να απειλήσει, σωτήρια η επέμβαση του Ντεϊβίσον που έδιωξε σε κόρνερ

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου

31' - Σουτ του Λένου, με διπλή προσπάθεια ο Στρατηλάτης μαζεύει την μπάλα

29' - ΚΟΚΚΙΝΗ. Μετά από φάουλ του Χριστοφή στο Λέμος στο 25', ο Γιώργος Νικολάου δεν έδωσε φάουλ. Επανήλθε, όμως, μετά από παρέμβαση του VAR για να δώσει κόκκινη στον παίκτη του Εθνικού.

22' - Πρώτο σουτ έρχεται από τον Ερμή και συγκεκριμένα τον Κονέ, έφυγε λίγο έξω η μπάλα.

20' -  Καμία φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

1' - Έναρξη του παιχνιδιού

ΕΡΜΗΣ (Mαρίνος Σατσιάς): Καϊκέ, Καραγκούνης (46' Καϊσερλίδης), Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Ρουσιάς, Κύπρου (80' Παπαθανασίου), Χολτ, Κυριακίδης (80' Παντελή), Κονέ (72' Γεωργίου), Λέμος (88' Aλαμπρίτης)


ΕΘΝΙΚΟΣ (Ηλίας Χαραλάμπους): Στρατηλάτης, Περατικός, Παπαγεωργίου (33' Κυπριανού), Ντεϊβίσον, Ντολεζάλ (73' Koυσιάππας), Κουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουπετς, Χριστοφή, Σάβιτς, Κονέ (61' Ηλία, 73' Kουμή)


ΣKOΡΕΡ:


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 37' Kύπρου, 38' Καραγκούνης / 21' Σάβιτς (6η), 45+2' Γκόρουπετς


-Στο 90+1' κίτρινη δέχθηκε ο προπονητής του Ερμή, Μαρίνος Σατσιάς, για διαμαρτυρίες

ΚΟΚΚΙΝΗ: 29' Χριστοφή (απευθείας - μετά από παρέμβαση του VAR)

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
VAR: Χριστοφή Τιμόθεος
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ