Οι δοκιμασίες των μεγάλων και το σούπερ ντέρμπι
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Με τέσσερις ομάδες να κάνουν… ντεμπούτο επαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα Cyta, το οποίο επιστρέφει σε φουλ αγωνιστική δράση. Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ανόρθωσης και Ομόνοιας αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με αντιπάλους την ΠΑΕΕΚ και την ΑΕΛ αντίστοιχα την πρώτη αγωνιστική, με τους κυανόλευκους και τους πράσινους να αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους αύριο.
Το παιχνίδι που κεντρίζει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου είναι αναμφισβήτητα αυτό της ΑΕΚ και της Ομόνοιας, δύο ομάδες με ψηλούς στόχους οι οποίες κοντράρονται στη Λάρνακα και θέλουν από νωρίς να δώσουν απαντήσεις.
Συγκεκριμένα, η αυλαία αρχίζει σήμερα με τον Εθνικό να φιλοξενεί την ΠΑΕΕΚ στις 18:00 ενώ δύο ώρες αργότερα τα φώτα θα στραφούν στη Λεμεσό, όπου ο Άρης ως τυπικά γηπεδούχος θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα.
Άλλοι δύο αγώνες θα γίνουν την Κυριακή με την «Κυρία» να δοκιμάζεται στο Μακάρειο από τη Δόξα στις 19:00 ενώ μια ώρα αργότερα θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα».
Η 2η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ να φιλοξενούν τον Ολυμπιακό και την Πάφο αντίστοιχα.
Όσον αφορά τη βαθμολογία, η Πάφος, ο Απόλλωνας και ο Άρης έχουν από τρεις βαθμούς και η Δόξα και η ΑΕΚ από έναν. Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του τριημέρου:
Σήμερα 11/9
18:00 Εθνικός - ΠΑΕΕΚ (Cytavision)
20:00 Άρης - Απόλλων (Cytavision)
Αύριο 12/9
19:00 Δόξα - Ανόρθωση (Cytavision)
20:00 ΑΕΚ - Ομόνοια (Primetel)
Δευτέρα 13/9
18:00 ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός (Cablenet)
20:00 ΑΕΛ - Πάφος FC (Cytavision)