Με απουσίες η προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία - Αποχώρησε προληπτικά ο Βίντα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Με απουσίες η προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία - Αποχώρησε προληπτικά ο Βίντα

Χωρίς τους Γιόβιτς, Ζίνι, Ζούμπκοφ, αλλά και τον Βίντα που αποχώρησε προληπτικά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Άπελντορν της Ολλανδίας, υπό τις οδηγίες του Μάρκο Νίκολιτς.

Έπειτα από το φιλικό τεστ απέναντι στη Ντε Γκράαφτσαπ και το χαλαρό πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας (13/07), οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στο γήπεδο το απόγευμα, με την προπόνηση να διεξάγεται με... ελλείψεις.

Ο Ντομαγκόι Βίντα δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, καθώς αποχώρησε προληπτικά για να προστατευθεί από ενδεχόμενη επιβάρυνση, ενώ ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Παράλληλα, εκτός κανονικού ρυθμού έμειναν οι Γιόβιτς και Ζίνι που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προφύλαξης, καθώς και ο Ολεξάντρ Ζούμπκοφ, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στη φιλική αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Ο Σέρβος τεχνικός συνέχισε τη δουλειά στο τακτικό κομμάτι με τους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

athletiko.gr 

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.