Ένα με… αγάπη η Ανόρθωση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.2.2021
Ένα με… αγάπη η Ανόρθωση

Με το στενό 1-0 η Ανόρθωση πήρε σημαντική νίκη επί της Δόξας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.


Η «Κυρία» έμεινε για δέκατο σερί παιχνίδι αήττητη, μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη. Από την άλλη, η ομάδα της Κατωκοπιάς μένει για τέταρτο σερί αγώνα χωρίς τρίποντο – προηγήθηκαν άλλες δύο ήττες και μία ισοπαλία.


Με το τρίποντο αυτό η Ανόρθωση έφθασε τους 51 βαθμούς, όσους έχει και ο τρίτος Απόλλωνας που αγωνίζεται αύριο απέναντι στην Ένωση. Η Δόξα με 40 βαθμούς παραμένει στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.


Το γκολ που έφερε την επιτυχία για την ομάδα της Αμμοχώστου πολύ νωρίς (5’) ο Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ανόρθωσης.


Η εξέλιξη του αγώνα


Tέλος του παιχνιδιού

86' - Μετά από κόρνερ της Δόξας, η μπάλα χτύπησε στον Αμπαρτζουμιάν και κυλούσε προς τα δίχτυα, με τον Λόρια να πέφτει και να την προλαβαίνει.

76' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Οκριασβίλι, σωστά τοποθετημένος ο τερματοφύλακας της Δόξας έδιωξε σε κόρνερ

74' - Κεφαλιά του Καλτσάς η μπάλα χτύπησε πάνω στον Κίκα και έφυγε σε νέο κόρνερ. Η φάση ελέχθηκε από το VAR, πήγε στην οθόνη και ο Βασίλης Δημητρίου για να φανεί εάν βρήκε στο χέρι του παίκτη της Δόξας. Κανονικά συνεχίστηκε ο αγώνας, δεν υπέδειξε κάτι ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

43' - Κεφαλιά του Ρισβάνη, στα χέρια του Σισκόφσκι η μπάλα

42' - Εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, κεφαλιά από τον Αμπαρτζουμιάν, ο Σισκόφσκι έπεσε και με τα ακροδάχτυλα έδιωξε την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα

22' - Σουτ του Οικονομίδη, έξω από την περιοχή, πέρασε έξω η μπάλα χωρίς να ανησυχήσει ο Λόρια

18'- Μετά από κόρνερ του Καλτσά, ο Ρισβάνης με κεφαλιά απείλησε τον Σισκόφσκι που έδιωξε με γροθιές

8'- Σουτ του Καρλίτος, σε ετοιμότητα ο Λόρια μάζεψε την μπάλα

5' - ΓΚΟΛ. 1-0. Εκτέλεση φάουλ από τον Καλτσά, κεφαλιά του Αμπαρτζουμιάν και η Ανόρθωση ανοίγει νωρίς το σκορ. 

1'- Έναρξη του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 5' Αμπαρτζουμιάν


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56' Χούσμπαουερ / 41' Κίκας (3η), 57' Μουκτάρης


ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι (46' Χούσμπαουερ), Οκριασβίλι (88' Γκαλίτσιος), Μίχα (46' Χριστοφή), Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς (82' Μαργκάσα), Βργκοτς, Κβιλιτάια (89' Μανιάς), Ρισβάνης


ΔOΞA: Σισκόφσκι, Μουκτάρης, Εγγλέζου, Σαντίκ, Οικονομίδης (88' Μπουλότ), Χριστοφή, Καρλίτος (69'Mπιλάλ), Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι (69' Ολιβέιρα), Μιντίκκης, Κίκας (77' Λουίς Κάρλος)


Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Χρίστου Ε. Χρίστος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Β

Β' Κατηγορία: Πρόγραμμα 7ης και 8ης αγωνιστικής και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Β' Κατηγορία: Πρόγραμμα 7ης και 8ης αγωνιστικής και τηλεοπτικές μεταδόσεις

11.222,22 η φανέλα του Παυλίδη!

11.222,22 η φανέλα του Παυλίδη!

11.222,22 η φανέλα του Παυλίδη!

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»

«Έχασε το ολοκάθαρο πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ - Κανένα πέναλτι με Γιόβετιτς»