Για το διπλό ξεγνοιασιάς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.12.2020
Για το διπλό ξεγνοιασιάς

Για τη Δόξα η σημερινή (18:00) εξόρμηση στο Δασάκι είναι ιδιαίτερα κομβική, αφού με διπλό απέναντι στον Εθνικό θα ξεγνοιάσει αρκετά, αν και με τη μέχρι τώρα πορεία και τις εμφανίσεις της δεν έδειξε πως είναι ομάδα για υποβιβασμό. Με 17 βαθμούς διατηρεί μία απόστασης ασφαλείας, αλλά θέλει να ανασάνει περισσότερο.


Παίζει με έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και θέλει να του βάλει έξτρα πίεση πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ, που θα τη φέρει πιο κοντά στον στόχο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Σακκάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Σίγουρα εκτός θα μείνει ο παίκτης που ταλαιπωρείται από κορωνοϊό. Από την άλλη, η επάνοδος του Σαντίκ είναι πολύ σημαντική για την τεχνική ηγεσία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ

Δίνει ξανά δανεικό τον Σταύρο Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ