Φαβορί η Αγγλία αλλά η Νορβηγία δεν... αστειεύεται!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Φαβορί η Αγγλία αλλά η Νορβηγία δεν... αστειεύεται!

Kέιν και Χάαλαντ ετοιμάζονται για τη δική τους παράσταση.

H Aγγλία μπαίνει ως φαβορί στη μάχη με τη Νορβηγία (00:00), με έπαθλο μία θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Όμως οι Βίκινγκς πέταξαν εκτός τη Βραζιλία και δεν μπορούν με τίποτα να υποτιμηθούν.

Το 13ο ραντεβού λοιπόν των δύο χωρών μας επιφυλλάσει συγκινήσεις, με... ατραξιόν δύο σπουδαίους επιθετικούς. Από τη μία ο Χάρι Κέιν με έξι γκολ στη διοργάνωση και από την άλλη ο Έρλινγκ Χάαλαντ με εφτά, στη μάχη των «κανονιέρηδων» του Μουντιάλ, μαζί με Μέσι και Εμπαπέ. Η Αγγλία πανηγύρισε εφτά νίκες, έναντι δύο των Νορβηγών ενώ τρεις αναμετρήσεις δεν ανέδειξαν νικητή. 

Tα Τρία Λοντάρια θα συμμετάσχουν στον 11ο προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου , τον τρίτο υψηλότερο αριθμό πίσω από τη Βραζιλία και τη Γερμανία (και οι δύο με 14). Η Αγγλία, ωστόσο, έχει κερδίσει μόνο τρία από τα παιχνίδια της σε αυτό το στάδιο.

Αντίθετα, η Νορβηγία έχει προκριθεί μόνο σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα και αυτή είναι η πρώτη φορά που φτάνει στα προημιτελικά ενός μεγάλου τουρνουά. Το έχει κάνει με τον δύσκολο τρόπο, σκοράροντας και δεχόμενοι γκολ σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα παίξει με τον νικητή του Αργεντινή - Ελβετία.

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.