«Τέλος» το Μουντιάλ για Ιταλιάνο και Λέκι

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Τέλος» το Μουντιάλ για Ιταλιάνο και Λέκι

Σημαντικό πλήγμα αποτελούν για την εθνική Αυστραλίας οι τραυματισμοί των Τζέικομπ Ιταλιάνο και Μάθιου Λέκι, καθώς οι "Socceroos" ανακοίνωσαν ότι οι δύο παίκτες θα χάσουν το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

Ο Ιταλιάνο, ο οποίος ήταν βασικός στα πρώτα δύο παιχνίδια του 4ου ομίλου με Τουρκία και ΗΠΑ, τραυματίστηκε στον προσαγωγό σε προπόνηση, ενώ ο Λέκι τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο στη διάρκεια του αγώνα με τους συνδιοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αμφότεροι απουσίασαν από τη «λευκή» (0-0) ισοπαλία με την Παραγουάη, αποτέλεσμα που... έστειλε την Αυστραλία στους «32» του Μουντιάλ.

sdna.gr 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.