Η Λίβερπουλ πουλά 17 εκατ. ευρώ παίκτη με 66 λεπτά συμμετοχής στην Premier League
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον 22χρονο Τάιλερ Μόρτον στη Λιόν και να βάλει στο ταμείο της 17 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη με μόλις 66 λεπτά συμμετοχής στην Premier League!
Λεφτά από το... πουθενά φαίνεται πως θα εισπράξει η Λίβερπουλ, καθώς ο Τάιλερ Μόρτον μαζεύει βαλίτσες και ετοιμάζεται να μετακομίσει στα γήπεδα της Ligue 1 και τη Λιόν.
Ο 22χρονος αμυντικός μέσος των Reds θα κοστίσει στη Λιόν περί τα 17 εκατ. ευρώ. Ο νεαρός κατέκτησε με την Εθνική Αγγλίας το EURO U21 νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι έχοντας μάλιστα και ασίστ στο νικητήριο γκολ των Τριών Λιονταριών, όμως στη Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής.
Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή από το 2019 βρίσκεται στις ακαδημίες της, ενώ μερικά χρόνια πριν και σε ηλικία 18 ετών έπαιξε δύο 90λεπτα στους ομίλους του Champions League.
gazzetta.gr