Απίθανη σύμπτωση: Δύο τελικοί διασυλλογικών διοργανώσεων μέσα σε ένα διήμερο έληξαν 5-0!
Δημοσιευτηκε:

Μετά το 5-0 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ίντερ, η Κρουζ Αζούλ επικράτησε με το ίδιο σκορ στην αντίστοιχη διοργάνωση της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.
Εκτός του τελικού του Champions League, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγινε και εκείνος του Champions Cup, που αποτελεί την αντίστοιχη διασυλλογική διοργάνωση της CONCACAF σε Βόρεια και Κεντρική Αμερική.
Τι κοινό είχαν οι δύο αναμετρήσεις; Αμφότερες έληξαν 5-0 υπέρ του τυπικά γηπεδούχου! Πρώτα χρονικά καταγράφηκε η πεντάρα της Παρί Σεν Ζερμέν ενάντια στην Ίντερ, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να κατακτά το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Ακολούθησε μερικές ώρες αργότερα το... τάλιρο της Κρουζ Αζούλ του Γιώργου Γιακουμάκη ενάντια στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς - με τους Μεξικανούς να γίνονται πολυνίκεις του θεσμού, φτάνοντας τις επτά κατακτήσεις, όσες και η Κλαμπ Αμέρικα.