Ο Κούμαν... μάζεψε τον Πικέ: «Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για τους διαιτητές»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ο Κούμαν... μάζεψε τον Πικέ: «Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για τους διαιτητές»

Η κίνηση του Ζεράρ Πικέ να σχολιάσει πως «το 85% των διαιτητών υποστηρίζει τη Ρεάλ» έφερε πειθαρχικό έλεγχο για τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν άφησε και πολύ ικανοποιημένο τον Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός προπονητής δήλωσε πως «είναι αρκετά έμπειρος για να λέει ό,τι θέλει αλλά υπάρχει ανάγκη να προσέχει τα σχόλια για τους διαιτητές γιατί ακόμη και το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Μπορούμε να κάνουμε κριτική αλλά με σεβασμό ούτως ώστε να μη μπορούν να σου κάνουν κάτι».

Αναφορικά με την ήττα με 2-0 από την Σεβίλλη, ο τεχνικός της Μπάρτσα σχολίασε το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του, αναφέροντας πως «το φάουλ έγινε εντός περιοχής. Όλοι έτσι είπαν αλλά ο διαιτητής είπε ότι ήταν εκτός. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επενέβη το VAR».

Κατηγορίες