Παρά την πρόσφατη ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπέτις εξακολουθεί να βρίσκεται άνετα εντός τετράδας στη βαθμολογία της La Liga, με τη διοίκηση να επιβραβεύει τον Μάνουελ Πελεγκρίνι με νέο συμβόλαιο.
Ο Χιλιανός προπονητής υπέγραψε μέχρι το 2025, έχοντας αναλάβει τους «βερδιμπλάνκος» το 2020, με την μέχρι πρότινος συμφωνία να έχει ισχύ μέχρι το 2023.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Ανδαλουσιάνοι είναι 3οι στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έχουν περάσει στην στα play-offs του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Ζενίτ.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.