«Όχι της Φενέρμπαχτσε σε 12 εκατομμύρια της Ντόρτμουντ για Σάλαϊ»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Όχι της Φενέρμπαχτσε σε 12 εκατομμύρια της Ντόρτμουντ για Σάλαϊ»

Τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος ομάδων από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα για τον Ατίλα Σάλαϊ δεν έχουν σταματημό.


Δεν είχαν ούτε πριν το Euro 2020, πόσω μάλλον μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του πρώην αμυντικού του Απόλλωνα με την εθνική Ουγγαρίας.


Αυτή τη φορά, τουρκικό δημοσίευμα, που αναπαράγεται και από γερμανικά ΜΜΕ, κάνει λόγο για αρνητική απάντηση της Φενέρμπαχτσε σε πρόταση της Ντόρτμουντ!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γερμανική ομάδα προσέφερε 12 εκατομμύρια ευρώ στους Τούρκους, οι οποίοι απέρριψαν την πρόταση, καθώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάρθηκε η απόφαση να μην πουληθεί ο παίκτης με λιγότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.


Σημειώνεται πως, σύμφωνα με όσα γράφουν στη Γερμανία, η Ντόρτμουντ έκανε στροφή στον Σάλαϊ μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Μεχντί Ντεμιράλ, καθώς η Γιουβέντους ζήτησε 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Μπορούσια δεν προτίθεται να πληρώσει.


Yπενθυμίζουμε πως ο Απόλλωνας έχει ποσοστό μεταπώλησης γύρω στο 15% επομένως εάν η Φενέρμπαχτσε πετύχει τον στόχο της να πουλήσει τον Σάλαϊ με 20 εκατομμύρια, οι κυανόλευκοι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ!