Φανούριος: Ο βοηθός διαιτητή, ο Φαμπιάνο και οι φίλοι της Ομόνοιας

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Φανούριος: Ο βοηθός διαιτητή, ο Φαμπιάνο και οι φίλοι της Ομόνοιας

«Στη θέση του Φαμπιάνο θα το έκανε και ο δικός μας τερματοφύλακας», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα.

Για πολλά θέματα του Απόλλωνα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στον Supersport 104.0.

«Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια. Αμφίρροπο παιχνίδι. Κέρδισε η ομάδα που σκόραρε. Όταν οι λεπτομέρειες είναι με το μέρος σου. Κάτι που δεν είχαμε με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά.

Για τον Κβίντα: «Ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης και είναι από του κορυφαίους του Απόλλωνα. Έχει ψυχολογία. Το έκανε και σκόραρε. Όλοι ήταν πολοί καλοί. Ο Κουν με μεγάλες αποκρούσεις και ο Σιήκκης περιόρισε τον Σεμέδο. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, πήρε δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για την Ντιουντού: «Είναι πανεύκολη φάση. Από όλες τις τηλεοπτικές λήψεις δεν υπάρχει καμία επαφή. Κέρδισε ο Φαμπιάνο το πέναλτι και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Στη θέση του Φαμπιάνο θα το έκανε και ο δικός μας τερματοφύλακας. Όταν ο διαιτητής είναι δέκα μέτρα από τη φάση και ακούει τον επόπτη που είναι στα 30 μέτρα, σημαίνει έχουμε θέμα. Από τη ζωντανή ροή φάνηκε ότι ο παίκτης μας πήγε να κλέψει την μπάλα. Αποβλήθηκε ξανά για τον ίδιο λόγο ο Ντιουντού. Είναι νεαρός, άπειρος, αλλά δεν υπήρχε παράβαση, ούτε επαφή. Ο διαιτητής είχε καθαρή άποψη και άφησε τον αγώνα να συνεχιστεί. Θα εξετάσει το θέμα με το βοηθό διαιτητή η διοίκηση. Για να είμαστε δίκαιοι σε γενικές γραμμές ο διαιτητής ήταν καλός. Ελέγχεται μόνο στη φάση της αποβολής που άκουσε τον βοηθό του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα:  «Πολύ καλή ατμόσφαιρα και ευχαριστούμε τους οπαδούς της Ομόνοιας που τίμησαν τους αδικοχαμένους φίλους του Απόλλωνα».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας κέρδισε Πάφο και Ομόνοια: «Ο Απόλλωνας κέρδισε και τον Εθνικό στο Δασάκι που λίγοι θα τον κερδίσουν. Κερδίσαμε την Πάφο και την Ομόνοια χωρίς να δεχθούμε γκολ. Αμυντικά είναι δυσκολοκατάβλητος ο Απόλλωνας, αλλά έχουμε θέμα στο γκολ. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά έχουμε και επιθετικούς εκτός. Η ομάδα πήρε λιγότερα από όσα έδωσε στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Το ντέρμπι με μεγαλύτερο παλμό στην Κύπρο. Μπορεί το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια να έχει περισσότερο κόσμο, ωστόσο η ατμόσφαιρα στο Απόλλων-ΑΕΛ είναι μοναδική».

 

 

 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.