Το λίφτινγκ και το ανοικτό θέμα του Χάμπου που ανοίγει την όρεξη σε άλλες ομάδες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΝΕΖΟΣ

Δημοσιευτηκε:

Το λίφτινγκ και το ανοικτό θέμα του Χάμπου που ανοίγει την όρεξη σε άλλες ομάδες

Πολλά νέα πρόσωπα θα περάσουν πάλι το κατώφλι στο Κολόσσι.

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα έχουν ξεκινήσει ήδη δουλειά για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς που, όπως όλα δείχνουν, θα έχει πολλά καινούργια πρόσωπα. Ήδη έχουν αποχωρήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος έξι παίκτες και πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος του μήνα ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει. Αυτό δείχνει πως ο Σωφρόνης Αυγουστή θέλει να χτίσει μια νέα ομάδα, με τα δικά του «θέλω». Και με στόχο να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για ακόμη μία χρονιά λοιπόν, το λίφτινγκ στο ρόστερ θα είναι και πάλι μεγάλο, όμως αυτή τη φορά πρέπει να μπουν σωστές βάσεις. Το αποτέλεσμα, δηλαδή, αν οι παίκτες που θα έρθουν θα τον ανεβάσουν επίπεδο, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, όχι τώρα.

Το φλέγον ζήτημα που ταλανίζει τους διοικούντες καθώς και την τεχνική ηγεσία έχει να κάνει με το μέλλον του αρχηγού της ομάδας Χάμπου Κυριάκου. Το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου εκπνέει σύντομα και, όσο μένει ανοικτό, το θέμα ανοίγει την όρεξη σε άλλες ομάδες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.