«Δεν μετάνιωσα που άφησα την Ομόνοια για τον ΑΠΟΕΛ»
Δημοσιευτηκε:

Ο πρώην διεθνής άσος αναφέρθηκε και στα ομορφότερα γκολ που πέτυχε.
Στον Super Sport FM 104,0 και το ένθετο Ρετρό της εκπομπής «Δώσε Πάσα» με τον Στέλιο Παπαμωϋσέως, ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Εφραίμ.
Ο πρώην διεθνής άσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, τη στήριξη που είχε από τον πατέρα του και την Εθνική.
Μιλώντας για τη «μετακόμισή» του από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ, είπε ότι δεν μετάνιωσε για την απόφασή του.
Όσον αφορά την κορυφαία στιγμή στην Ομόνοια, σημείωσε: «Η κορυφαία ανάμνηση στην Ομόνοια ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τον ΑΠΟΕΛ έχω πάρα πολλές αναμνήσεις».
Για τα ομορφότερα και καθοριστικότερα γκολ που πέτυχε, ξεχωρίζει τα ακόλουθα: «Είχα καθοριστικά τέρματα στην Ομόνοια όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Με τον ΑΠΟΕΛ στο Μπιλμπάο, με Γιανγκ Μπόις και Αστάνα. Και με την ΑΕΚ όταν σκόραρα από το κέντρο του γηπέδου και πλησιάσαμε την κορυφή, την οποία κατακτήσαμε στη συνέχεια».