Αποδείξεις στην Αρένα: Η πρόοδος, η 3η θέση και το θαύμα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοσιευτηκε:

Αποδείξεις στην Αρένα: Η πρόοδος, η 3η θέση και το θαύμα!

Kριτήριο θα αποτελέσει το ντέρμπι της Δευτέρας (20/01), με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Όπως αναμενόταν, ο ΑΠΟΕΛ πέρασε με μεγάλη ευκολία το εμπόδιο της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, ωστόσο ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για το αν κάτι αλλάζει. Κυριάρχησε και έφερε στα δικά του μέτρα την αναμέτρηση, τη νίκη, πανηγυρίζοντας τεσσάρα.

Σίγουρα, όμως, κριτήριο θα αποτελέσει το ντέρμπι της Δευτέρας (20/01), με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Αν ο ΑΠΟΕΛ τα καταφέρει και φύγει από την «Αρένα» με τους τρεις βαθμούς, τότε σίγουρα θα κάνει μεγάλο βήμα για την προνομιούχο 3η θέση, ενώ θα ελπίζει και σε ένα θαύμα που αφορά και τις πιο πάνω θέσεις! Εκεί θα φανεί η πρόοδος.

Ο Μανόλο Χιμένεθ που θα επιστρέψει στον πάγκο, εναντίον της Ομόνοιας 29ης Μαΐου παρέταξε την ομάδα του με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Οι Ντβάλι, Μέγιερ, Γαλανόπουλος και Σούσιτς πήραν τις θέσεις των Πέτροβιτς, Αλέχο, Ντράζιτς και Τσεμπάκ. Σημειώνουμε ότι είχε την πρώτη του συμμετοχή στο αριστερό άκρο της άμυνας, έστω και για λίγο, ο νεαρός Μιρ, ενώ για πρώτη φορά μετά από 7,5 χρόνια βρέθηκε στον πάγκο ο Πιέρος Σωτηρίου! Ο Κύπριος διεθνής φορ ίσως πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου της ερχόμενης Πέμπτης, πάλι με την Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ σαφώς κι αυξάνονται οι επιλογές του Χιμένεθ. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Τσεμπάκ, Πέτροβιτς, ενώ και ο Ελ Αραμπί θα εκτίσει την ποινή του (κίτρινες) στον μεθεπόμενο αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου και θα είναι διαθέσιμος με την ΑΕΚ.