Αυτό και αν είναι κίνητρο για την «Κυρία»
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:
H «Κυρία» έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ από τις 8 Νοεμβρίου 2020 (1-0).
Επιστρέφει στην έδρα της η Ανόρθωση και αύριο θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (19:00). Ασφαλώς σημαντικό κίνητρο είναι η κατάκτηση της νίκης που θα τη διατηρήσει δεδομένα σε τροχιά εξάδας.
Όμως υπάρχει και ένα άλλο κίνητρο για τους παίκτες του Μάουρο Καμορανέζι. Και αυτό είναι να βάλουν στοπ σε ένα σερί που την... πληγώνει. Συγγκεκριμένα, ανεξαρτήτως έδρας, η «Κυρία» έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ από τις 8 Νοεμβρίου 2020 (1-0) επί Κετσπάγια με σκόρερ τον Αρτυματά. Στο διάστημα που ακολούθησε, πήρε πέντε ισοπαλίες, δεχόμενη την ήττα άλλες εννιά.
Η αλήθεια είναι πως πάει με καλό μομέντουμ σε αυτό το ματς και με τον κόσμο στο πλευρό της ευελπιστεί πως θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά τέταρτη σερί νίκη. Kαι η τεχνική ηγεσία θα έχει έξτρα επιλογές αφού επιστρέφουν από τιμωρία οι Τεϊσέιρα και Στέφανος Χαραλάμπους. Παρ' όλο που στα πιτς θα είναι ξανά οι Αρτυματάς, Κριχόβιακ, Βλάντοβιτς και Γκιούρτσο.
