Πρόστιμο σε Κετσπάγια για τη συμπεριφορά του

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πρόστιμο σε Κετσπάγια για τη συμπεριφορά του

Πρόστιμο στον Τιμούρ Κετσπάγια επέβαλε ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, για τον αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (17/10).


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο προπονητής της Ανόρθωσης τιμωρήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές μετά το τέλος του ντέρμπι.


Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα...


*Καταγγελία κατά:
(α) της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο 23ο λεπτό του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) του Τιμούρ Κετσπάγια, προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA A’ Φάση  ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/17.10.2021 (6η Αγωνιστική).