Νίκησε την Ανόρθωση και τερμάτισε τρίτη η ΑΕΛ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 22.3.2022
Νίκησε την Ανόρθωση και τερμάτισε τρίτη η ΑΕΛ

Η γυναικεία ομάδα της πετοσφαιρικής ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 σετ της Ανόρθωσης για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σφράγισε την τρίτη θέση, αφήνοντας τέταρτη την «Κυρία».


Η ενημέρωση από την ΚΟΠΕ:

Πέρσι πρωταθλήτρια, φέτος στην 3η θέση. Η ΑΕΛ με τη νίκη της επί της Ανορθώσεως την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών, κατέκτησε την 3η θέση δυο αγωνιστικές  πριν το φινάλε. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη κερδίζοντας σε 63’ τηνΑνόρθωση που προσπάθησε, αλλά μένει στην 4η θέση.

Η Ανόρθωσις προηγήθηκε 06-08, αλλά η ΑΕΛ ανέλαβε τον έλεγχο και ξέφυγε 17-11.Οι «γαλαζοκίτρινες» του Al. Boscovic ήταν αποτελεσματικές και δημιούργησαν το +6 20-14. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και διαμόρφωσε το 23-18 δημιουργώντας ευνοϊκές προϋποθέσεις κατάκτησης του σετ που τελικά ολοκληρώθηκε με 25-18 σε 21’ με την ΑΕΛ να προηγείται 1-0 σετ.

Η Ανόρθωσις έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο σετ και προηγήθηκε 01-04. Η ΑΕΛ όμως σχεδόν άμεσα πήρε το προβάδισμα στο σκορ 06-05. Στα μέσα του σετ η ΑΕΛ ξέφυγε με διαφορά ασφαλείας 17-12 αναγκάζοντας τον Σέρβο κόουτς της Ανορθώσεως D. Djordjevic να καλέσει σε τάϊμ – άουτ. Η ομάδα του Boscovic διατήρησε τη διαφορά 20-14  και ολοκλήρωσε το σετ με 25-17 σε 22’ αυξάνοντας σε 2-0 το προβάδισμά της.

Η ΑΕΛ μπήκε εξαιρετικά στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 08-02, ενώ αύξησε σε 14 -07 δημιουργώντας ντάμπλ – σκορ. Η ομάδα του Boscovic αύξανε τη διαφορά με γεωμετρική πρόοδο17-009. Οι «Λιονταρίνες» όταν προηγήθηκαν 20-11 κέρδισαν τελικά το σετ με 25-16   εξασφαλίζοντας και τη νίκη με 3-0 σετ.

ΑΕΛ (AL. BOSCOVIC):Σίσκου, Κατσουνωτού, Magdic, Kasprzak, Πεχλιβάνη, Παύλου – Λίμπερο: Κωνσταντίνου, Τζιακίδου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (D.DJORDJEVIC):Βασιλείου, Nikolova, Shvanska, Ριαλά, Ζεμπύλα, Xαραλάμπους – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κωνσταντίνου.

Διαιτητές: Α. Δανιήλ – Μ. Κοκκωνή

Επόπτες: Α. Βασιλείου – Α. Δημητρίου

Σημειωτές: Μ. Χαραλάμπους – Π. Θεοδώρου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ν. Ευγενίου

Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Δωρίτης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ