Αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι ο Παρνασσός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 13.12.2020
Αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι ο Παρνασσός

Όπως και τη σεζόν 2018-19 έτσι και φέτος η ευρωπαϊκή πορεία του Παρνασσού Στροβόλου ολοκληρώθηκε στους «32» του EHF European Cup, απέναντι σε ρουμάνικη ομάδα (τότε η CSM Βουκουρεστίου). Οι Στροβολιώτες έχασαν και το δεύτερο αγώνα στο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία» από τη ρουμάνικη CS Minaur Baia Mare με 29-24 την Κυριακή (13/12) και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι Ρουμάνοι είναι μια αξιόλογη ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος της χώρας της, η οποία είναι στο No13 της κατάταξης της EHF, ενώ έχει ως στόχο την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου.


Μετά την ήττα με 28-25 το Σάββατο (12/12) ως τυπικά γηπεδούχος – και τα δύο ματς έγιναν στη Λευκωσία – ο Παρνασσός ήθελε νίκη με 3+ γκολ για να περάσει. Προηγήθηκε με 2-3 όμως οι Ρουμάνοι πήγαν στα αποδυτήρια με 16-14, έχοντας σχεδόν αγκαλιάσει την πρόκριση, αφού στο τελευταίο 30λεπτο ο Παρνασσός έπρεπε να ανατρέψει διαφορά πέντε γκολ. Η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε 19-19 αλλά η Minaur Baia Mare πέρασε μπροστά στο 53’ με 24-21 και κάπου εκεί τελείωσε η υπόθεση πρόκριση.


Μεγάλο παιχνίδι έκανε και πάλι ο Παπακυπριανού με οκτώ γκολ, τα οποία προστίθενται σε δέκα που σημείωσε στον αγώνα του Σαββάτου.


Πλέον ο Παρνασσός επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις και στο παιχνίδι με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, όπου θα κριθεί η δεύτερη θέση στην Α’ Φάση.


Παρνασσός (Σ. Ζωγράφος): Ταρτίος (τ), Παπακυπριανού 8, Νικηφόρου 5, Χάλαρης 5, Εβδοκίμοβ 3, Δημοσθένους 2, Γιαννόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Στούμπης, Χατζηδάκι, Λαζάριν, Κεραμιδάς, Μακρής, Ρούσσος (τ)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ