Η απόφαση της ΑΕΛ για Κονσεϊσάο

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Η απόφαση της ΑΕΛ για Κονσεϊσάο

Οριστική είναι η απόφαση στην ΑΕΛ σχετικά με την ποινή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος συμπλήρωσε τον επιτρεπόμενο αριθμό καρτών.

Όπως αποφασίστηκε από τον προπονητή Ούγκο Μαρτίνς, ο Κονσεϊσάο θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Άρη ενώ η τιμωρία του θα εκτιθεί στην 8η αγωνιστική, στον αγώνα με τη Freedom 24 Krasava ΕΝΥ.

 

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.