Τουλάχιστον σαν τον α' γύρο!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ
Δημοσιευτηκε:

Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ που καλείται να μαζέψει άμεσα βαθμούς
Σε δεινή κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΛ που απειλείται πλέον σοβαρά με διαβάθμιση. Ένας από τους λόγους που τα πράγματα έφθασαν μέχρι εδώ είναι ότι δεν μπόρεσε στον β' γύρο να μαζέψει πολλούς πόντους με ομάδες που θα παλέψει στο β’ γκρουπ.
Πέραν της Ένωσης (2-1) δεν κέρδισε καμία από τις υπόλοιπες. Έχασε από τις Καρμιώτισσα (2-1) και Ανόρθωση (0-1) κι έφερε ισοπαλία με Ομόνοια 29ης Μαΐου (1-1), Ομόνοια Αραδίππου (2-2), Εθνικό (0-0) και Νέα Σαλαμίνα (0-0).
Αντίθετα, στον πρώτο γύρο ο απολογισμός απέναντι σε αυτές τις ομάδες ήταν ικανοποιητικός, αφού ηττήθηκε μονάχα από την Ανόρθωση (1-0) και έφερε ισοπαλία 0-0 με την Ένωση, ενώ κέρδισε όλες τις υπόλοιπες (2-4 την Ομόνοια 29ης Μαΐου, 1-0 την Ομόνοια Αρ., 5-2 τον Εθνικό, 0-2 τη Νέα Σαλαμίνα και 4-0 την Καρμιώτισσα). Συνεπώς, η ΑΕΛ καλείται να αρπάξει βαθμούς όπως στον α’ γύρο, αρχής γενομένης κόντρα στην Ομόνοια Αρ. (15/03, 19:00), στην πρεμιέρα των πλέι οφ.