Ήταν σφαλιάρα... συνειδητοποίησης
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Δημοσιευτηκε:

Η ΑΕΛ δεν μπόρεσε στην Πάφο να κάνει πάλι την υπέρβαση
Στην ΑΕΛ αναγνώριζαν πως το έργο τους κόντρα στην Πάφο ήταν πολύ δύσκολο. Για να είχαν τύχη θα έπρεπε να πάντα να γίνουν στην εντέλεια. Όταν όμως προβαίνεις σε τέτοια παιδαριώδη λάθη μεσοαμυντικά, δεν μπορείς να έχεις τύχη. Ούτε όμως επιθετικά μάγεψε με μόλις μία τελική στον στόχο.
Το συγκρότημα του Μαρίνου Σατσιά γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα και για τέταρτο ματς έμεινε χωρίς νίκη. Πάλι δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και ήταν μία σφαλιάρα συνειδοποίησης που έφερε περισσότερο προβληματισμό, αλλά κυρίως την ανάγκη για άμεση και ποιοτική ενίσχυση. Με έτσι ρόστερ είναι αντιληπτό πως δεν μπορεί να ονειρεύεται κύπελλο, μιας και ακόμη και να μπει στην εξάδα θα είναι απλώς για... συμμετοχή. Σήμερα θα μάθει και τον αντίπαλό της.
Ο Σατσιάς δεν αποποιήθηκε τις δικές του ευθύνες. Είδε όμως πράγματα που δεν μπορεί κανείς να τα αποτρέψει. Όπως τα λάθη του Μεγιάδο στο πρώτο γκολ και του Σινγκ στο 3ο που ουσιαστικά «σκότωσαν» όλη την ομάδα. Αυτό που τον ενόχλησε είναι πως υπήρξε μία εικόνα αποσύνθεσης στο φινάλε.
Στον ορίζοντα είναι η αναμέτρηση με την Ομόνοια την Κυριακή στο στάδιο «Άλφαμεγα» όπου καλείται να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική.