Παντελίδης: «Δεν δείξαμε θάρρος και πίστη - Αποφάσισα ποιοι θα φύγουν»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Παντελίδης: «Δεν δείξαμε θάρρος και πίστη - Αποφάσισα ποιοι θα φύγουν»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ομόνοια με 1-0 στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής.


Αναλυτικά όσα είπε...


«Κάναμε την προσπάθειά μας, προφανώς δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είχαμε αποφασίσει ότι από τη στιγμή που ο αντίπαλος είχε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική η πίεση ήταν σε εκείνον και έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί στο ξεκίνημα και στο δεύτερο να ψάξουμε να πάρουμε κάτι. Δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν απειλητικοί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έκαναν προσπάθεια τα παιδιά αλλά αυτό που μας έδειξε το παιχνίδι είναι ότι αυτό που μας λείπει επιθετικά πρέπει να το βρούμε είτε μέσω μεταγραφών είτε με δουλειά των παιδιών που είναι εδώ.


Κοιτάξτε, από τη στιγμή που προηγήθηκε η Ομόνοια είδαμε περίπου το ίδιο πράγμα. Αυτό λύνεται με πολλούς τρόπους, πρέπει να έχεις ποιότητα, να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να προπονηθούμε καλύτερα. Από τη στιγμή που βρίσκουμε τον αντίπαλο οργανωμένο δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Δεν δείξαμε το απαιτούμενο θάρρος και πίστη για να πετύχουμε ένα γκολ».


Αν αποφάσισε για τις αποχωρήσεις: «Ασφαλώς δεν μπορούμε να πούμε γιατί οι πρώτοι που πρέπει να το μάθουν είναι οι παίκτες. Αλλά ναι έχω αποφασίσει».

Κατηγορίες