Λέει αντίο η Εθνική Παίδων και θέλει να το κάνει με νίκη κόντρα στην Ουκρανία

Δημοσιεύθηκε 26.5.2024
Λέει αντίο η Εθνική Παίδων και θέλει να το κάνει με νίκη κόντρα στην Ουκρανία

Με αντίπαλο την Ουκρανία την Κυριακή ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα Παίδων στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του EURO U-17. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ Αρένα» και θα αρχίσει στις 20:30.

Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σερβία, η ομάδα μας θα επιδιώξει μια ανταγωνιστική παρουσία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Ουκρανία στις δύο πρώτες αγωνιστικές, γνώρισε με τη σειρά της ισάριθμες ήττες.

Πρόκριση στην προημιτελική φάση εξασφάλισαν Τσεχία και Σερβία, που την Κυριακή στο μεταξύ τους παιχνίδι θα διεκδικήσουν την πρωτιά. Το σκηνικό στον όμιλο μας:

1η αγωνιστική

Κύπρος - Τσεχία 0-5

Σερβία - Ουκρανία 1-0

2η αγωνιστική

Κύπρος - Σερβία 1-3

Τσεχία - Ουκρανία 3-1

3η αγωνιστική (26/5)

20:30 Κύπρος - Ουκρανία («ΑΕΚ Αρένα«»)

20:30 Τσεχία - Σερβία («Αμμόχωστος»)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις