Σε ρυθμούς Ουγγαρίας η Εθνική Ελπίδων

Δημοσιεύθηκε 26.3.2023
Σε ρυθμούς Ουγγαρίας η Εθνική Ελπίδων

Με προπόνηση στο Δασάκι συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του φιλικού με την Ουγγαρία την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης αφιέρωσε αρκετό χρόνο σε θέματα τακτικής, καθώς πήρε γεύση Ουγγαρίας και μέσα από το φιλικό που έδωσε την Παρασκευή στην Αθήνα με αντίπαλο την Ελλάδα.

Στη σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Θεόδωρος Χρυσοστόμου, που αντικατέστησε τον άτυχο Κύπρο Νεοφύτου, που αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση του Σαββάτου.

Το φιλικό με την Ουγγαρία θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικού Άχνας και θα αρχίσει στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο για το φίλαθλο κοινό.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις