Κετσπάγια: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς - Δουλέψαμε αρκετά σκληρά»

Δημοσιεύθηκε 23.9.2022
Κετσπάγια: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς - Δουλέψαμε αρκετά σκληρά»

Δηλώσεις σε συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Ομοσπονδιακος μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια.

Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει αύριο στην «ΑΕΚ Αρένα» την Ελλάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με προπόνηση στις 17:30 στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κωστάκης Αρτυματάς.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο:

«Μετά από αρκετά χρόνια σε Εθνική, μετά τη Γεωργία. Δεύτερη χώρα, η Κύπρος. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να αποφύγουμε το μπαράζ. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτές τις τέσσερις μέρες. Σίγουρα υπάρχουν παίκτες που είναι απογοητευμένοι που δεν πήραν κληση αλλά έχουμε πάρα πολλούς παίκτες, είναι δύσκολο να τους καλέσεις όλους. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

«Όπως είπα και πριν μας περιμένουν δύσκολα ματς. Με τις πρώτες ομάδες. Θέλουμε να αποφύγουμε τα μπαράζ. Έτσι όπως είδα την ομάδα είναι έτοιμη, υπάρχει θέληση. Ο κόσμος πιστεύω θα έρθει να μας στηρίξει. Θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς. Έχουμε φοβερούς παίκτες. Εμπειρους και νεαρούς».

Αν έχει κάποια φιλοσοφία για την Εθνική:

«Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα παίζει ρόλο και ποιος είναι ο αντίπαλος».

Το γεγονός ότι υπάρχουν θέσεις στις οποίες δεν αγωνίζονται κύπριοι:

«Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στην θέση του τερματοφύλακα δεν έχουμε συμμετοχές όπως και σε κάποιες άλλες θέσεις αλλά οι παίκτες που ήρθανε έχουν μεγάλη θέληση, θέλουν να πετύχουν. Αγαπούν την Εθνική και τον τόπο. Είναι ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε κάτι καλό για τον τόπο μας».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα τεχνικά, είναι σαν οικογένεια μέσα στο γήπεδο, τα παιδιά έχουν καλή συνεργασία μεταξύ τους και πάντα χαίρονται που παίζουν με την Εθνική. Υπάρχουν παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα και εγώ. Μια δυνατή, πολύ καλή ομάδα. Εμείς χάσαμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν μας άξιζε παρόλο ότι δεν παίξαμε καλά. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε στόχο να κερδίσουμε».

Αν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι:

«Ναι είναι όλοι πανέτοιμοι και οι 25 παίκτες. Το πρώτο μου παιχνίδι με τη Γεωργία ήταν με την Ελλάδα στην Αθήνα, τώρα ξεκινάω ξανά με την Ελλάδα αλλά στην έδρα μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις