«Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε στον κ. Κωστένογλου πήγαινε στο καλό… και η ομάδα θα πετούσε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.6.2022
«Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε στον κ. Κωστένογλου πήγαινε στο καλό… και η ομάδα θα πετούσε»

Για το θέμα της Εθνικής ομάδας και το θέμα του Ομοσπονδιακού προπονητή μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος.


«Αυτό που με στενοχωρεί εμένα είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Το να προσωποποιούμε και να απομονώνουμε ένα θέμα, φταίει ο έφορος της ομάδας, φταίει ο μασέρ ξέρω εγώ ποιος άλλος και λύθηκε το πρόβλημα. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με την Εθνική και κάποια στιγμή πρέπει να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να λέγαμε στον κ. Κωστένογλου πήγαινε στο καλό και θα βάλω τον κ. Φαντάρο και η ομάδα θα πετούσε. Μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:


«Φαίνεται ότι δεν μπορεί να απομονωθεί το πρόβλημα στο πρόσωπο του Ομοσπονδιακού προπονητή. Πρέπει να αλλάξουν ή να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Ένα θέμα για παράδειγμα πρέπει να είναι η ψυχική σύνθεση όλων των εμπλεκομένων με την Εθνική ομάδα. Θέλω εγώ σαν φίλαθλος της Εθνικής ομάδας να βλέπω ότι προκαλεί κάτι παραπάνω από τους παίκτες, τους παράγοντες, τους φιλάθλους. Θέλει παραπάνω στήριξη, αγάπη, έγνοια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις