Πλήγμα με Γιούστε στον Απόλλων - Εκτός μάχης με την «Κυρία»
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Των υπηρεσιών του Έκτορ Γιούστε θα στερηθε΄ιστον αποψινό αγώνα με την Ανόρθωση, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς.
Των υπηρεσιών του Έκτορ Γιούστε θα στερηθεί στον αποψινό αγώνα με την Ανόρθωση, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των γαλάζιων ένιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και έτσι δεν θα είναι στο οπλοστάσιο της ομάδας για να ηγηθεί της αμυντικής λειτουργίας του συλλόγου της Λεμεσού.
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα έμεινε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Έκτορ Γιούστε, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.
Ο ποδοσφαιριστής προσπάθησε να δοκιμάσει να προπονηθεί εκ νεου το πρωί της Τετάρτης σε ειδικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να ανταποκριθεί και έτσι αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί για αποφυγή επιδείνωσης του προβλήματος.